Altaner (foto: minaltan.dk)
Altaner giver mere overskud og plads (foto: minaltan.dk)

At anskaffe sig en altan, kan virke som et uoverskueligt projekt og man kan hurtigt få lyst til at droppe tankerne om at få en altan. Det behøver slet ikke, at være en besværlig proces. At anskaffe sig en altan, kan være en mulighed for at få det ekstra værelse med udsigt, som I kan nyde i sommeren.  Det er ikke kun udsigten fra altanen der er vigtig, men også det æstetiske udtryk som altanen kan tilføje til boligen. Derfor er det essentielt, når der vælges en altan, at man tænker på bygningens udtryk, og prøver at finde et godt match mellem altan og bygningen den skal monteres på.

 

Altan i boligforeningen

Derudover er der nogle skridt, det kan være en god ide at følge, inden man er klar til at vælge en altan. Det første skridt i retningen mod at få en altan, er at det skal godkendes af hele boligforeningen. Det er ikke kun din lejlighed, der får en altan, det er hele boligforeningen der får fornøjelsen, når der skal vælges altan. Derfor er det vigtigt at nå til enighed i boligforeningen, og man skal være sikker på, at det ikke strider mod vedtægterne. Det er derfor ikke en beslutning du kan tage alene.

 

Få en god udsigt

Det kan derimod være dig, der tager det første skridt og dig der starter debatten i boligforeningen, om at anskaffe altaner til bygningen. Der er mange forskellige beslutninger der skal tages, når man får grønt lys fra boligforeningen, og det kan derfor være en god ide, når man vil anskaffe sig en altan, at søge rådgivning omkring processen. Dette vil være næste skridt i din proces mod at anskaffe en altan. Der vil være byggetilladelser, som skal anskaffes og godkendelse fra kommunen, der skal gennemgås. Det kan være lettere at forstå, hvis man har nogle fagpersoner der kender til disse, som kan hjælpe jer igennem denne del af processen. Efter disse få skridt, kan rådgiveren guide dig videre i processen, der handler om valg af altan samt produktion og montering.

Du kan få gode råd og overblik over processen

Læs videre i disse indlæg:

Lejligheder med altaner – giver mere end du aner

Du kan få meget mere ud af din altan med en altan afskærmning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.