Gammeldags stue med mørkt gulv

Danskerne er er helt enormt rejseglade. Mange af os tager afsted flere gange årligt, og hvis det tilmed skal være ferier af ganske udmærket kvalitet og længde, kan det hurtigt gå hen at blive enormt dyrt. Det behøver det dog ikke at være. Mange har for eksempel allerede fundet ud af, at man kan få sin flyrejse til næsten ingen penge, hvis bare man arrangerer den på det rigtige tidspunkt og med det rigtige selskab. På den måde kan du for eksempel få billige flybilletter til Grækenland, som jo er en del af EU, men ellers ligger rigtig fjern. Noget nær det samme gør sig dog gældende med det sted, I skal bo under ferien. Der findes nemlig rigtig mange indkvarteringsmuligheder, og hvis man strammer sig an, kan man sagtens finde noget, der faktisk er ret billigt.

Bo på campingplads

Først og fremmest er det dog værd at lægge mærke til, at der er mange andre muligheder for at sove godt og uforstyrret under sin rejse. Først og fremmest er det naturligvis en mulighed at køre fremfor at flyve til destinationen og dermed have en campingvogn eller en autocamper med, som du dermed kan sove i på en campingplads. Den slags er nemlig langt billigere i udlandet end i Danmark, og på den måde kan man tilmed sove mindst lige så uforstyrret som på hotel. Det er tilmed en rigtig god måde at møde nye mennesker, hvad end de kommer fra området eller ej. Man kan nemlig næsten ikke undgå at snakke med nogen på en campingplads. Tager vi afsæt i eksempler med de billige flybilletter til Grækenland, er en autocamper dog naturligvis ikke en løsning.

Find en hjemlig mulighed til få penge

Det betyder dog ikke, at håbet om en billig feriebolig er helt ude. For eksempel er der, med internettets ekspansion de seneste år, opstået den mulighed at bytte hus med nogen i et andet land. Det vil altså sige, at i kan betale et lille gebyr til en service, der parrer jer med en Græsk bolig til gengæld for, at I stiller jeres danske til rådighed for dem i den samme tidsperiode. I nogle tilfælde er der ekstra penge involveret, hvis handlen er ensidig eller ulige, men ellers er det naturligvis en helt enormt billig måde at få sig en hjemlig bolig og en blød seng, mens man er på tur. Det kræver dog, at I er hurtigt ude af starthullerne. Selvom man muligvis kan få billige flybilletter til Grækenland natten før man tager afsted, er det ingenlunde hensigtsmæssigt i denne sammenhæng. Der er utvivlsomt mange, der gerne vil afsted til et land som Grækenland, hvorfor det også vil være en efterspurgt service.

Med sådan en løsning eller Bed & Breakfast, hvor du ligeledes nærmest kommer ind i de græske hjem, er du dog ikke sikker på at være tæt på storbyerne. Med billige flybilletter til Grækenland og næsten gratis indkvartering, skal det dog nok gå. Ellers kan I jo altid overveje at bo på hostel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.