Havefest hvor folk drikker drinks

Går du og overvejer om du næste år skal have stablet den helt store havefest på benene? Der er en særlig hygge over at feste hjemme i ens have. At være udenfor kommer ofte til at give en vis tilbagelænet og afslappet stemning, som gør at man bare virkelig nyder festen, musik og selskabet. Men hvad skal man så overveje at skaffe for at få den optimale havefest?

Lad en dj stå for at spille musik til fest

Hvis du ønsker at din havefest skal være en rigtig dansefest, så er musikken selvsagt noget af det vigtigste. Nogle elsker at sidde og sammensætte en playliste og lede efter alle de gode sange. Men bagsiden ved selv at stå for musikken på den måde, er at det for det første tager ret lang tid at finde alt den gode musik til fest. Dernæst kan stjæle noget af dit fokus til selve festen, hvis nu du begynder at bekymre dig over hvorvidt dine gæster kan lide sangene og om du bør skifte til den næste sang eller ej. For vi må indrømme at det kan være svært helt at forudsige hvilken stemning ens gæster vil være i på festdagen.

For at spare denne tid og undgå alle overvejelserne vedrørende musikken, vælger nogle at leje en professionel dj i stedet. Det smarte ved at have en dj, er at han har tiden og overskuddet til at afkode hvilken stemning dine gæster er i, når han eller hun spiller musik til festen. Derfor kan han også nemt skifte genre eller retning alt efter hvad der fungerer bedst. På den måde opnår du den ultimative dansefest, med et gulv der er tæt pakket. Du behøver ikke at bekymre dig om at musikken slet ikke vil afspejle din smag, for inden din fest begynder, kan du tage en snak med din dj om hvilke ønsker du har til musikken. Derudover vil en dj også tit have mulighed for at tage lysudstyr med, så der virkelig kan sættes godt gang i festen. Selvfølgelig hele tiden på en måde du ønsker for din fest.

Giv dine gæster mulighed for at hygge lidt

Noget andet der kan være rigtig godt at tænke over til din havefest, er hvad du vil gøre for dem af dine gæster der ikke lige vil danse eller når de danseglade skal trække lidt luft. Her kan det være en god ide at skabe en hyggekrog eller to. Gerne tæt nok på dansegulvet til at de nemt kan løbe tilbage når en god sang kommer på. Ved at placerer et sådant hygge område relativt tæt på musikken, undgår man også at folk aldrig rigtig får gået derfra igen, når først de har sat sig. Dog skal det være sådan at det er til at snakke der og at der er mulighed for lige at få lidt ro.

Når nu det er en havefest, så vil nogle fine lyskæder være en rigtig god måde at sprede noget hygge på. Sørg for nogle ting at sidde på og måske en masse puder og hynder, så det bliver lidt et lounge område.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.