pensionister

Hvis du er pensionist, gør du klogt i at få en bolig i Fuengirola og spare en masse penge både på den lange og korte bane.

Der er mange gode grunde til, at du flytter væk fra Danmark og til Sydeuropa. Hvis du vælger at købe en bolig i Fuengirola, gør du dig et klogt køb. Du vil komme til at bo i et meget bedre og mere behageligt klima end herhjemme, og du vil kunne finde rigtig fine boliger til fornuftigere priser end hjemme i Danmark. Det er vigtigt, at du gør op med dig selv, hvad det er, du eftersøger, når du leder efter en ny bolig.

Sådan finder du drømmeboligen i Fuengirola

Hvis du drømmer om at finde en bolig i Fuengirola, er det ikke så svært endda. Du skal sørge for, at du har lavet en ordentlig handleplan, som du kan følge til punkt og prikke. Drømmer du om at have en feriebolig med store vinduer, højt til loftet og med en flot placering, er det en god ide, at du laver en grundig research.

Det kan være en god ide at tage på researchtur i det sydlige Spanien, næste gang du er dernede. På den måde kan du nemmere få et indblik i, hvad du skal gå efter, når du leder efter bolig i Fuengirola. Det kan give dig inspiration i forhold til, hvilket område du skal gå efter. Det er en god måde for dig at få indskrænket mulighederne på og give dig et indblik i, hvad der er det rigtige at gå efter.

Når du har lavet den grundige research, bliver det nemmere for dig at konkretisere din boligdrøm for en ejendomsmægler, der kan hjælpe dig. Du skal selvfølgelig have for øje, at hvis du har andre ting i tankerne end at finde en bolig i Fuengirola, kan der være en vis pris at være opmærksom på. Nogle steder er mere populære og eftertragtede og velbesøgte.

Det er altid dyrere tættere på havet

Det er altid dyrere at have en bolig, når du er tæt på vandet og kysten. Det er her, du får de bedste udsigter, og det er noget mere eftertragtet end at have udsigt til en dal eller klippe. Men for nogle er det at have en udsigt til den slags mindst lige så flot som at kigge ud på vandet.

Husk at tage et grundigt kig på gælden

Det er vigtigt, at du kigger på, hvordan den økonomiske situation er, når du leder efter bolig i Fuengirola. Det kan være, at der er så stor gæld i det hus, du vil købe, at det kan være destruktivt for dig. Derfor er det vigtigt, at du får lokal hjælp blandt andet i skikkelse af en advokat. Det er også vigtigt, at du får en byggetilladelse, hvis du køber en grund, og du er i gang med at lave et projektkøb. Det kan også være, du vil sætte dit hus i stand. Så skal du vide alt det praktiske – må du lave nyt tag, nye rum og så videre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.