Vælg et funkishus når i vælger hus (foto benee-huse.dk)
Vælg et funkishus når i vælger hus (foto benee-huse.dk)

Når man skal vælge sit nye hjem er det æstetiske udtryk vigtigt. Vi lever dog i en verden, hvor funktionalitet er et mindst ligeså centralt begreb. For mange år siden blev æstetikken opretholdt på en anden måde, end den gør, når man bygger hus i dag. Der blev eksempelvis lagt vægt på at der skulle være stuk i loftet og andre detaljer, som kun tjente et æstetisk formål. I dag har tiden ændret sig, så når man bygger huse, lader man ikke noget være tilfældigt – alting skal have en funktion, og alting skal tjene et formål – det er ikke længere nok, at det kun skal se flot ud. Funkishuse er dog en god løsning, for her får man et smukt, moderne, funktionelt og ikke mindst tidløst hus, hvor detaljerne ikke blot er smukke, men også tjener et funktionelt formål. Det er den retning alting i samfundet bevæger sig i, og funkishuse er et godt eksempel på noget, som både er moderne og funktionelt.

Funkishuse komprimerer løsningerne

Et funkishus består ofte af et stort køkkenalrum, som fungerer som husets hjerte. Det er både smart, pladssparende og ikke mindst yderst velfungerende. Formen er ofte kvadratisk eller rektangulær – sådanne geometriske former gør, at husets modernitets levetid nærmest rækker, indtil huset ikke kan stå længere. Alting er udtænkt med henblik på, at det skal være funktionelt – så køber man et funkishus er man sikker på, at alle løsninger passer til de behov og udfordringer, som hverdagen byder på.

Det kræver generelt god overvejelse og en stor portion vejledning, når man skal vælge, hvilket hus man skal bruge ens liv i, sammen med de mennesker der betyder allermest for en. Med et funkishus er de praktiske og funktionelle overvejelser gjort i forvejen, således at familien blot kan nyde udsigten til at flytte ind i huset – og ikke mindst at nyde hver dag, de bor i det.

Find din families nye funkishus her: http://www.benee-huse.dk/huse/benee-funkis/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.