Ny altan? (foto minaltan.dk)
Skaf en fransk altan  (foto minaltan.dk)

Inde i byen er det tilbagevendende problem, at man er nødt til enten at gå i en park, eller ned i gården for at kunne komme bare det mindste ud i den friske luft. Det er et stort problem for dem, som er vant til at bo lidt længere ude hvor der er direkte adgang fra hoveddøren til naturen. Det kan man dog lave en hel del om på, ved at få monteret en altan. Det kan endda gøres til ret så fordelagtig pris.

I dag er lejligheder i de større danske byer utroligt dyre. Men faktisk kan man, hvis man selv er ejer af en lejlighed, få prisen til at stige yderligere. Der er flere måder at gøre det på. Nogen vælger at få shinet lejligheden op indvendigt med nye gulve, måske et nyt køkken og et nyt bad. Det er alle ting som kan hæve prisen, men samtidig er det også alle sammen ting, som er større investeringer. Noget så simpelt og billigt som en fransk altan til en ordentlig pris, kan faktisk også hæve prisen på en lejlighed gevaldigt.

Der skal ikke meget fantasi til at forestille sig de anvendelsesmuligheder der følger med en intelligent monteret fransk altan. Får du den for eksempel monteret i din lejlighed hvor soveværelset er sydvendt, kan du nu ligge på gulvet i soveværelset med dørene åbne til den franske altan, og slikke sol, mens man er indenfor i sin egen lejlighed.

Find en fransk altan til den rette pris

Prisen på altaner afhænger af flere ting. Det afhænger naturligvis af hvilke materialer den skal monteres i, men det har også betydning, om du får lavet rammen i metal eller glas. Dørene spiller også ind på hvor stor en investering det bliver. En enkelt simpel dør er naturligvis billigere end en stor dobbeltdør der kan åbnes på vid gab.

Vigtig viden om franske altaner

Den franske altan er det gode alternativ til den almindelige altan, hvis pladsen er lidt snæver, som den eksempelvis godt kan være inde i byerne. En fransk altan har et værn monteret på den udvendige facade, og en dør, der åbner indad. Eftersom at den franske altan ikke fylder så meget udadtil mod den eventuelle trafik, så er det næsten altid en let sag at få tilladelse fra kommunen, hvis man har et ønske om at få en fransk altan. Den giver rig mulighed for, at der kommer frisk luft ind på samme tid med, at rummet bliver belyst godt op gennem døren.

En fransk altan kan bidrage til at du holder dine grønne fingre ved lige

Har du grønne fingre kan du også udnytte dette med en fransk altan, da denne også giver dig mulighed for at hænge altankasser, hvor du kan plante lige hvad dit hjerte begærer. Du kan have din egen lille svævende urtehave, hvis du ønsker dette, eller du kan have din yndlingsblomst plantet lige uden for glasdøren, i gennem hvilken, du kan nyde blomsten lige så tosset, du vil.

En fransk altan er også børnevenlig

En fransk altan er også meget børnevenlig i og med, at du kan have døren stående åben, uden at du skal være bange for, at de små børn ikke falder ud, da der jo er gitter eller anden form for afskærmning. På denne måde kan en fransk altan have en mere sikker funktion end de almindelige vinduer, i og med at der typisk intet værn er for et vindue. Det vil sige, der her altså er risiko for at falde ud ad vinduet. Den franske altan er også oplagt at have i soveværelset, hvor det jo er anbefalet, at man sover i et relativt nedkølet rum. Med en fransk altan kan du få masser af frisk luft ind i værelset, og er der noget, der dufter renere end dét?

En fransk altan er så romantisk, som den lyder

En altan med privatliv er en bedre altan (foto minaltan.dk)
Fransk altan (foto minaltan.dk)

Når man hører noget med fransk foran, så har de fleste en tendens til at forbinde det med noget romantisk, og det kan man også sagtens, især når det er en fransk altan, der er tale om, for er der noget mere romantisk og hyggeligt end sådan en, nej vel? En fransk altan er en noget mindre løsning end en almindelig altan, og den er derfor perfekt til folk, der bor i lejlighed og ikke har plads til mere end en fransk altan. Det at have en fransk altan er ren luksus, for tænk på at nogle mennesker slet ikke har en altan, eller har mulighed for at få en.

Den franske altan giver muligheder

Den franske altan er super lækker og den gør det muligt for dig at gøre ting, som man ellers ikke har mulighed for. Du kan nemlig med en fransk altan virkelig få luftet ud i lejligheden, og det kan være super dejligt, når den danske sommer melder sin ankomst og ellers ville gøre en lille lejlighed ulidelig varm, hvis man ikke har muligheden for at få gennemtræk.

Find inspiration til din franske altan på nettet

Så hvis du går og overvejer at bygge ud med en fransk altan, så skal du ikke tøve et sekund, for du vil ikke komme til at fortryde det. Få kigget på en masse tilbud og designs, og find så den rette samarbejdspartner, som vil kunne leve op til dine krav. Det er nemt at få bygget sin franske altan, så tag allerede nu kontakt til din ønskede samarbejdspartner, for de kan have travlt og det vil jo være ideelt at have sin nye lille altan klar til sommer, så man virkelig kan få glæde af den.

Hvis du er i tvivl om, hvordan netop din franske altan skal se ud, så søg på nettet og find inspiration.

Photo by zoxcleb

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.