Når du har besluttet dig for en ny altan til dit hjem, er altandøren en stor del af pakken. Den skal passe, ikke kun til altanen, men også resten af dit hjem – bygningen og din lejlighed. Den er din nye udgang til et solrigt spot, og derfor en vigtigt del af oplevelsen.

 

Hvad er en altan uden en altandør? Du har netop taget beslutningen om at få en ny altan. Den næste situation har du sikkert tænkt på og drømt om mange gange. Luk øjnene. Forestil dig, at du slår døren op til din nye altan. Du har måske ikke tænkt meget over det. Men hvilken dør slår du op?

 

En altan dør er en stor del af fornemmelsen ved at eje en altan. Ikke alene skal den passe til selve altanen, din lejlighed og måske også størrelsen. Det skal også give dig den fornemmelse, som du drømmer om, hver gang du åbner døren til din solrige altan.

 

Altandør i mange former

 

En altandør kommer i mange former for løsninger, og det er vigtigt at de løsninger passer til dig. Det afhænger dog af det vindue, som altandøren erstatter. Et to-fags vindue betyder, at du får en 2-fags altandør. Det samme gælder 1 eller 3-fags vinduer efter krav fra kommunerne. En foldedør er ofte populær og en fordel, da hele dørpartiet kan åbnes, så der kommer en masse lys og luft ind i din lejlighed, hvilket ofte gør, at din altan føles som et ekstra rum.

Altandørene er CE- og energimærket og med 5 års garanti, så du er garanteret den fornemmelse, du altid har drømt om og forstillet dig, når du åbner din altandør.

 

Se det store udvalg af de CE- og energimærket altandøre her

 

En altan er noget de fleste kan skrive under på

Du kan få meget mere ud af din altan med en altan afskærmning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.