Ny altan? (foto minaltan.dk)
Ny altan? (foto minaltan.dk)

Der er mange altaner, der vel er smukke i nogle år, men som efter et par danske vintre, så småt begynder at falme. I et klima som herhjemme må man tænke sig om, når man for eksempel vil have en altan. Det er helt sikkert anbefalelsesværdigt med en altan i galvaniseret stål, så du er forberedt på alt, hvad de danske vejrguder kan finde på at lade falde fra himlen. Og nu vi snakker om himlen, så er en altan i galvaniseret stål himmelsk. Det er en udsøgt fornøjelse at kunne træde ud på sin egen altan og mærke den friske luft, uden at man behøver at trække i alt tøjet og skal ud på gaden. Det giver én en fornemmelse af frihed, som er så vigtig for, at man ikke føler sig lukket inde i en kasse.

Frihed på en altan i galvaniseret stål

Forestil dig, du vågner om morgenen og vælter groggy ud over sengekanten. Ør af træthed vader du ud i køkkenet og sætter kaffe over. Du tager din kåbe på og åbner døren til din altan i galvaniseret stål og ser morgensolen misse med øjnene mellem skydækket. Foran altandøren har du stillet et par tøfler, som du glider fødderne i. Så træder du ud i den friske luft og mærker et rus ned i lungerne, mens du tager et par dybe indåndinger og strækker armene i vejret, så kåben næsten er ved at gå op. Du er ligeglad. Det er din altan, din morgen og den er smuk.

Få mere natur ind i stuen

Du føler dig pludselig ikke træt længere. Kaffen drikker du alligevel, fordi den nu en gang smager godt. Om sommeren og på lune forårs- og efterårsdage tager du kaffen med ud på altanen og sidder enten med din tablet eller avisen. Nogle gange sidder du også bare og nyder at kigge på udsigten, både himlen og det, der sker, nede på gadeplan. En altan i galvaniseret stål er en skøn frihed, som alle bør opleve i deres hverdag.

Gå på jagt efter en altan i galvaniseret stål

 

Læs også

Patriciavilla nybyg er starten på et spændende nyt kapitel

Altaner gør livet værd at leve

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.