Fars dag nærmer sig, og det betyder selvfølgelig, at der er en del sønner og døtre, der gerne vil vise, hvor meget de sætter pris på deres far. Det kan man blandt andet gøre ved at give ham en gave, men specielt med lidt ældre mænd, kan det være svært at finde ud af, hvad de egentlig ønsker sig.

Det kan virke som om, at de vitterligt har alt, hvad de skal bruge. En gave der dog aldrig slår fejl, er et eller andet til boligen. Han vil garanteret sætte pris på at kunne give sin bolig sit eget personlige præg, men det er noget, som de færreste fædre begynder med på eget initiativ. Hvis du kender din fars personlighed, interesser og stil godt, kan du derfor med fordel give ham et eller andet til boligen.

Giv din far pynt til væggene med en fars dags plakat

Det kunne for eksempel være et eller andet til væggene. Egentlige malerier kan dog godt gå hen at blive dyre, og derfor kan du med fordel investere i en fars dags plakat. Plakater kan sagtens være lavet på godt papir og med gode og klare farver uden at blive voldsomt dyre, og en fars dag plakat er derfor det oplagte køb til den far, der mangler at sætte sit personlige præg på væggene derhjemme.

En fars dags plakat kan være med rigtig mange forskellige motiver, og hvilken du vælger afhænger derfor meget af, hvem din far er, og hvad han går op i. Man kan for eksempel finde rigtig mange sjove citater på plakatform, og hvis han har en yndlingspersonlighed eller film, skal det selvfølgelig være et citat fra denne.

Man kan også gøre sin fars dags plakat mere personlig. Online er der nemlig rig mulighed for at designe sine helt egne plakater med personlige motiver såsom hans børn eller andre kære i hans liv. Hvis du finder nogle af de ting, han er mest stolt af i sit liv, vil han med garanti være stolt af at kunne hænge sådan en plakat op på væggen. En fars dags plakat slår aldrig rigtig fejl, lige meget hvilken type far man har med at gøre.

Giv ham en lænestol

Det kan også være, at din far er mere til noget praktisk og brugbart, og i den sammenhæng er der altså ikke noget mere faragtigt end en stor og polstret lænestol. Giv ham en lænestol, som han kan sidde og læse dagens avis i, eller hvor han kan nyde en god, kold øl.

I dag findes der et væld af forskellige typer lænestole. Der er den klassiske, som passer til en lig så klassisk mand, men der findes også gyngestolen for den måske lidt ældre herre. Slutteligt er der selvfølgelig også lænestole i den mere moderne ende af spektret. Der findes for eksempel stole med indbygget fodskammel, eller hvor han næsten kan komme ned at lægge vandret. Så bliver det næsten ikke mere afslappet og faragtigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.