Spejlbassin

I en stresset hverdag, hvor tempo og sind ikke altid går hånd i hånd, er det vigtigt at stoppe op en gang i mellem og det kan være en god ide at skabe ro i ens omgivelser. Det kan for eksempel gøres ved hjælp af vand i ens indretning. Vand i et menneskes umiddelbare nærhed kan være med til at skabe balance i sindet og vil uden tvivl skab en ro i en pågældende indretning. Et spejlbassin er den perfekte løsning både inde og ude, hvis man ønsker at inkorporere vand i sin umiddelbare nærhed. Oplev hvordan vandet vil fungere som en mental oplader og et fikspunkt for ro i en travl hverdag.

Vand indendørs

At placere et spejlbassin i stuen, kan umiddelbart virke som en meget radikal løsning og som noget, ikke alle og en hver kan se for sig i sin indretning. Men faktisk kan det vise sig at være til stor fordel at have vand inkorporeret i ens indretning indendørs. Vand har en beroligende effekt på sindet og den ro som et spejlbassin kan være med til at give en husstands beboere, er uvurderlig i en fortravlet hverdag. Placer gerne dit bassin i et centralt rum og oplev, at bassinet vil blive et beroligende samlingspunkt. Samtidig vil bassinet være en smart og moderne tilføjelse til indretningen. Et spejlbassin har en effektiv wow-effekt i enhver boligindretning og vil med garanti få venner og familie til at spærre øjnene op.

Placer dit spejlbassin udendørs

Er man ikke til en indendørs løsning, så er et spejlbassin også velegnet i haven og på terrassen. Et spejlbassin vil give et flot spejlbillede af omgivelserne og under åben himmel vil sæsonernes skifte komme rigtigt til sin ret i spejlbassinet. En anden fordel ved en udendørs placering er fugle og andre smådyr, som helt sikkert vil tiltrækkes af et bassin i haven. At drikke sin morgenkaffe med udsigt til vand og dyreliv, kan kun betegnes som en god morgen, hvor man langsomt kan lade op til dagens gøremål. I sommerhalvåret, hvor terrassen og haven er mere brugt, vil et spejlbassin rigtig komme til sin ret. Brug spejlbassinet i havens centrale rum og nyd for eksempel en kølig aftendrink med udsigt til det rolige vand, som spejler himmel og omgivelser smukt.

Spejlbassin i forbindelse med erhverv

Er man erhvervsdrivende og ønsker man at signalere ro og balance, så kan et spejlbassin også være løsningen her. Placer dit spejlbassin strategisk rigtigt og oplev at kunder og kursister straks vil se og mærke den ro, som et bassin giver. I forbindelse med yoga og meditation er bassinet især velegnet til at skabe balance i rummet. Vand har i flere hundrede år været forbundet med de bevægelser og den ro, som både yoga og meditation praktiserer. Derfor er netop denne kontekst relevant og det er vel også derfor, at bassinet fungerer i en privat husstand. Det ligger inkorporeret i os, at vand i vores umiddelbare nærhed skaber balance i sindet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.