Plakatvæg

Er der lidt bart på væggene hjemme hos dig? Eller ønsker du blot at personliggøre dit hjem mere ved at hænge noget dekorativt på væggene? Hvis du er på udkig efter noget, der kan pynte i dit hjem, og som du kan skabe dit helt eget udtryk med, så har du måske svaret her. Med en plakatvæg vil du nemlig ikke blot skabe dit eget udtryk i hjemmet, men du vil også skabe mere liv i det rum, du vælger at udsmykke med dine plakater. Find de flotteste plakater hos Minida.dk.

Du kan finde plakater på nettet

Hvis du har besluttet dig for at du skal anskaffe dig en plakatvæg, så har du måske allerede gjort dig en masse tanker om, hvordan den skal se ud.

Du kan naturligvis sammensætte plakaterne lige som du ønsker, og du kan skabe mange forskellige stilarter alt efter, hvordan du sætter dem sammen. Alene placeringen af plakaterne i forhold til hinanden kan gøre en stor forskel.

Nogen vælger at skabe et mønster med deres plakater. Et mønster skaber et stilrent tema på din plakatvæg, da der på den måde er en sammenhæng mellem alle plakaterne. Du kan også vælge at kaste dig ud i en everything goes-type plakatvæg og blot vælge lige præcis de plakater, som du kunne tænke dig uden at tænke videre over, hvor godt de passer sammen. Det vil skabe et meget personligt udtryk på din plakatvæg.

Du kan også vælge at få dig en ”inspirations-væg”, hvorpå du hænger plakater med gode budskaber eller drømmende billeder. En ting, der passer perfekt, hvis du har et barområde i dit hus, er en plakatvæg med forskellige cocktails. Den slags kan du blandt andet finde mange af hos Minida.

Minida er en forhandler af plakater af mange forskellige designs. Der er noget for enhver smag – uanset om du ønsker noget stilrent eller noget mere flippet til boligen, kan du være sikker på at finde det hos Minida.

Tre typer plakater du skal have til din blandede plakatvæg

Kunne du godt tænke dig at vælge lige præcis de plakater, som du kan lide, til din plakatvæg uden at tænke for meget over, om det nu passer sammen? Så læs med her for inspiration.

Der er nemlig særligt tre typer plakater, som du eje til din blandede plakatvæg. Først og fremmest skal du have en plakat i en vild farve – en farve, der måske går igen flere gange i dit hjem, eller en farve, der skiller sig ud og får plakatvæggen til at tiltrække sig lidt opmærksomhed. Den anden type plakat, du må eje, er den sjove plakat. En plakat, der kan få dig til at trække på smilebåndet, er en god investering. Hos Minida har de blandt andet flere plakater med motiver af dyr i forklædning på, som bestemt vil få de fleste til at le. Til din blandede plakatvæg må du også eje en inspirerende plakat. En plakat, som du vil kunne finde inspiration i, når du ser på den. Det kan være en plakat med et godt budskab eller med et smukt billede, som inspirerer dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.