Ting til hjemmet

Når du står overfor opgaven, at skulle indrette dit hjem, så er det lækker når ikke alle møbler er købt ud fra et budget, der rækker til IKEA. Om end der er mange fine og brugbare møbler at finde der. Men der skal ikke ret meget til for at pifte boligens look op. Det kan blandt andet gøre med kunst eller et par lækre designermøbler. De kan let kombineres med flotte genbrugsmøbler, og hvad man nu ellers har i hjemmet.

Designermøblerne vil hurtigt ændre stilen i boligen. Den vil fremstå stilren og gennemtænkt. Uanset hvilken stil du gerne vil have frem, vil kvaliteten fra det lækre designermøbel skinne i gennem.
Dine gæster vil hurtigt tro, at du har brugt en formue på indretningen.

Den gennemtænkte indretning

Hvis du ønsker at skabe et hjem, som måske syner af lidt mere end din økonomi den umiddelbart rækker til, så er det faktisk ikke så dyrt igen. Men der skal i stedet tænkes og planlægges. Det handler om ikke at have for mange møbler. På den måde er det nemt at skabe et elegant udtryk, selv om man blander designermøbler og genbrugsmøbler med møbler fra IKEA.

Har man for mange møbler, vil det se rodet ud, og de dyre af dem, vil ikke komme til deres ret, når de drukner blandt de andre. Placer i stedet designermøblerne, så de står centralt, sådan at det naturligt er dem, som man vil få øje på, når man træder ind i rummet. Det kunne for eksempel være en lækker sofa fra Brdr Sørensen møbler. En sofa er gerne stuens midtpunkt, så den vil automatisk være blikfang i det rum, den stilles i. Vælg gerne en model i et tidløst design, således at du, hvis du vil, kan beholde den i mange år. Udtrykket omkring sofaen kan hurtigt ændres med for eksempel udskiftning af sofapuder og tæpper. Det fornyer sofaområdet, uden at udskifte selve sofaen.

Miks møbler elegant

Hvis du har et ældre møbel, et som du måske har arvet eller købt på et brugtmarked, som du er glad for, så er der ingen grund til at stille det væk. Med lidt kreativitet kan det nemt mikses. Hvis det nu er et spisebord, så kan man vælge nogle lækre designerstole, der kan passe til, således at bord og stole komplimenterer hinanden. Har man i stedet et lænestol i en flot farve, kan man vælge at male en væg i rummet i samme farve som stolen. Det vil ligeledes være med til at samle rummet.

Der er mange små ting, som man lige så stille kan ændre på og gøre, når man skal mikse møbler i forskellige stilarter og designs. Der er meget inspiration at hente på nettet og i boligmagasiner. Selv om man ikke lige præcis har her de møbler, der forslås, så har man måske i stedet nogle andre, som kan bruges i stedet.

Vælg dine designermøbler her med omhu og gå efter nogle i en god kvalitet, så de holder i mange år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.