Køkkenindretning

Der findes mange forskellige måder at indrette sit hjem på, dog handler det ikke kun om at indrette stuen og entreen flot så andre kan nyde ens stil når de kommer på besøg. Det handler i dén grad også om at indrette de rum, som man selv bruger meget, eller flere gange, i løbet af en dag. Dette kunne være soveværelset, badeværelset eller køkkenet. Når det handler om indretning i køkkenet er der nogle ting man skal have in mente inden man blot begynder at fylde væggene med reoler og skabe, da dette giver mindre plads til at udfolde sig kreativt og vide sin personlige stil.

En god måde at pifte ens køkken op er ved at købe plakater til køkkenet. Disse findes i en lang række variationer, hvorfor man med garanti kan finde en eller flere, der passer perfekt ind i ens indretningsstil. De mere klassiske former for plakater til køkkenet er dem, der viser forskellige former for kaffeserveringer, kaffebønner eller tekopper. Dog findes der også specielle plakater, der henviser til bestemte fødevarer. Ved at bruge disse, kan man huske sig selv på ting omkring råvarerne som man kan glemme, f.eks. deres navn eller scoville styrke, hvis der er tale om chilier.

Brug plakater til køkkenet som en guide når du laver lækker mad

For 10 eller 15 år siden, var det en trend at man i køkkenet havde plakater hængende fra Fødevarestyrelsen. Dette kunne f.eks. være madpyramiden som alle kender fra folkeskolekøkkener, eller plakaten med 6 om dagen, der blev en meget populær reklame. I dag har vi mennesker dog en tendens til at vælge vores egne veje og blot have kostrådene i baghovedet når vi laver mad – hul i at det skal være varieret kost, så længe det bare smager godt!

Dog kan man finde nogle plakater til køkkenet, der kan hjælpe en på vej i forskellige retninger når der skal laves mad. Dette kunne være plakater med de mest kendte og spiste fiskearter, svampearter eller andre former for råvarer som man hurtigt kan komme til at bytte om på. Indretter man sit hjem i en nyfundamentalistisk stil, med præg af fransk design, er plakater med udskæringer af f.eks. køer, grise og lam populært.

Gør plakater til et gennemgående tema i din indretning

Det er blevet populært at sende mormors gamle malerier til loppecentre og i stedet hænge plakater op i ens hjem i smukke rammer. For at holde den røde tråd i ens indretning kan man bruge plakater i alle rum med enten samme, eller varierende, tema. Disse er med til at skabe liv, glæde, humor og hjemlig hygge i ens bolig, uanset hvor man placerer plakaterne – så længe man har tænkt over de forskellige motivers og budskabers placering. Plakater til køkkenet må gerne være sjove, skæve eller have pangfarver for at stå imod det ofte brune, sorte eller metalliske look fra skabe og hårde hvidevarer. Forsøg dig eventuelt med en plakat til køkkenet med nogle lyserøde doughnuts eller et stort glas Nutella.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.