børneværelset

Lige siden Mia Dela i 2004 grundlagde firmaet Sebra, så har hun kæmpet for at komme med godt, dansk design, som ikke kun nydes af de voksne, men også af børn.

Sebras vision er ganske enkelt at give dine børn de bedste møbler, af den højeste kvalitet, som vi alle sammen kan være med til at købe. Og med populære modeller især inden for deres senge, så er der ingen tvivl om, at firmaets vision er blevet indfriet.

Men hvad er det lige en Sebra seng kan gøre for dit barn? Og hvorfor er de egentligt så populære blandt danske børnefamilier?

Materialerne er af høj kvalitet

Måske er dette det helt basale og noget af det allervigtigste. Når man køber møbler og generelt ting til sit barn, så er det vigtigt, at materialerne er af højeste kvalitet.

Det er nemlig på dette stadie i deres liv, at børn er mest sårbare overfor alt fra kemikalier til splinter. Deres kroppe er simpelthen ikke udviklede nok til at kunne håndtere dette.

Sebra senge er derfor kun lavet med de bedste materialer. Dette inkluderer selvfølgelig maling uden nogen som helst giftstoffer, mens sengen er bakteriehæmmende. Dermed er du sikker på, at dit barn kan sove trygt heri – hver nat.

TIP: Sengen kan købes hos Liams.dk

Vær fleksibel i størrelsen

Nogle gange, så vokser vores børn sig simpelthen bare så store. De kan nærmest skyde i vejret fra den ene dag til den anden, især når de ligger imellem de 3 og 4 år.

Netop derfor er en seng fra Sebra en fornøjelse at have på børneværelset. De er nemlig designet til at have et ”udtræk”. Konceptet er meget simpelt – du kan trække sengen fra hinanden, så den bliver længere.

Dermed kan de kære små faktisk nå at vokse meget på kort tid, uden at det er til at styre. Du kan gå fra 110cm til 150cm ved bare at trække en enkelt gang.

Derudover kan du med en sådan seng også hæve eller sænke bunden, hvor man ofte vil vælge at hæve bunden, når børnene er yngre. Så skal du ikke bukke dig så langt for at løfte dem!

Designet er tidløst

Nogle gange, så må man godt være lidt overfladisk. En børneseng må nemlig godt bare være rigtig pæn og passe ind i dig og din families ønske og vision for et smukt hjem.

En flot seng fra Sebra er da også, hvad du får, og de kommer i flere forskellige farver, som alle kan indgå i netop dit design.

Men vigtigt er det også her, at designet bare er klassisk. Det kommer altid til at passe til en lille ny, og det gør faktisk, at du måske kender en, der kan arve den. Det bliver måske endda personen, som engang lå i selvsamme seng.

Med en Sebra seng er du sikker på, at du får den bedste seng til dit barn – så kan I alle sove trygt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.