arkitekttegnede huse

Et godt indeklima er enhvers drøm, og her er belysningen central. Der er ikke meget ved at have en smuk, ren og velmøbleret lejlighed, hvis ikke ens gæster kan se det ordentligt. Omvendt er det ikke alle lyskilder der giver den samme lys, og når det gælder ens stue, går det ikke at bruge sterilt hvidt og køligt lys. Derfor kan det være en god idé at tænke sig om, når man vælger belysningen af sin bolig.
Det er selvfølgelig ikke kun lyset selv, man skal investere i, man skal også tænke på, hvordan det er sat op, og hvad strømforbindelsen er. Her vælger mange at lægge en ledning op langs loftet, hvor lampen bliver fastgjort med skruer, men der også en anden mulighed, nemlig en strømskinne. En sådan skinne vil falde godt ind i de fleste værelser, og så vil man let kunne opstille og justere lampen. Og med et global trac skinnesystem er man garanteret den bedste vare for prisen.

Enhver boligarkitekts første valg

Strømskinnerne er ikke bare smarte, da man ikke behøver at lægge en ledning ud, som tit skader indtrykket af rummet, de er også stilrene. Global trac skinnerne fås i tre varianter: to nuancer af grå, samt mat sort. Det enkle ydre gør, at blikket let glider over det, da det ikke er den, opmærksomheden skal være på. Alligevel gør det professionelle design, at der ikke er noget at sætte fingrene på, hvis man alligevel bemærker det.

Der er endnu en enorm fordel ved at investere i en strømskinne, i forhold til eksempelvis at skrue hver lampe op individuelt. Det er nemmere at gøre det, særligt hvis man har brug for at sætte flere lamper op på række, men vigtigere er, at man let kan flytte dem. I stedet for møjsommeligt at løsne alle skruerne for at flytte lampen 5 centimeter til siden – for ikke at nævne den ekstra ledning, man skal bruge – kan man blot løsne på lampen, flytte den, og så stramme den fast igen. Med strømskinner kan du derfor let få det lysarrangement, du skal bruge til enhver situation.

Overkommelig pris, og absolut det værd

Det næste spørgsmål, mange købere vil have, er nok prisen. Det kan godt forekomme dyrt at skulle investere i sådanne skinner, der er så avancerede indvendigt – eller ville de ikke kunne levere strøm til lamperne. Men de koster slet ikke så meget, som man kunne forestille sig, og de bliver billigere, jo længere skinner man køber. En meterlang global trac strømskinne kan man således få til 208 kr., mens en på 4 meter koster 659 kr. – man sparer 173 kroner!
Det skal nævnes, at det ikke kun er skinnerne og lamperne, man skal investere i. Man kan også få brug for adapters, tilslutninger, og sammenkoblingsenheder – samt mere håndfaste varer, som beslag og kroge. Alt dette kan man dog finde på ovenfor linkede side, til samme billige priser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.