ligger godt

Hvis du er på udkig efter en ny seng eller madras, så læs endelig med her, hvor du vil blive guidet i valget af den rette madras til netop dig, ligesom vi vil gennemgå vigtigheden af, at man har en ordentlig madras, som giver den optimale støtte.

Det er om natten, vi genoplader de menneskelige batterier, så vi kan klare den kommende dags udfordringer. Vi sover i gennemsnit mellem 6-8 timer hver nat. Det vil med andre ord sige, at mellem en tredjedel og en fjerdedel af vores liv bliver tilbragt i en seng. Netop derfor er det så vigtigt, at madrassen giver den rette støtte, så man vågner op veludhvilet med en frisk krop.

En god seng behøver ikke at være den dyreste model

At vælge en god seng og madras er dog ikke nødvendigvis det samme som at vælge den dyreste mulighed. Kontinentalsenge og elevationssenge er typisk omtrent dobbelt så dyre som boxmadrasser. Derudover fylder en boxmadras mindre, så man har mere gulvplads, og den er lettere at have i mindre lejligheder eller gæsteværelser. Samtidig er den let, så det er nemt at rykke den, når der skal støvsuges og vaskes gulv under den.

Gå ikke efter laveste pris men derimod bedste tilbud

Når du skal vælge boxmadras, så gælder det naturligvis om at holde kvalitet og pris op mod hinanden. Som så mange andre ting, så kan du sagtens finde en billig boxmadras til næsten ingen penge, og resultatet er, at du får næsten ingen boxmadras for dine penge. Så simpelt er det. En discount boxmadras holder ikke ret længe, før fjedrene begynder at springe og så er støtten nærmest ikke eksisterende, da disse ofte kun har et lag fjedre og dårlig polstring.

Sådan udvælger du den rette boxmadras

Når du kigger på kvaliteten af boxmadrassen, så skal du i særlig høj grad være opmærksom på fjedrene. Den skal helst have to lag fjedre. De produceres typisk med en af denne type fjedre eller en kombination:

  • Pocketfjedre
  • Multipocketfjedre
  • Bonellfjedre

Hold dig så vidt muligt til madrasser med pocketfjedre, multipocketfjedre eller en kombination af disse. Der skal gerne være 2 lag fjedre, og jo højere madrassen er, desto bedre affjedring er der i den. Med hensyn til polstringen, så gælder det om at finde en med latexpolstring. De andre, billigere materialer vil ikke støtte kroppen lige så godt.

Det gælder med andre ord om at have de kritiske briller på, når der skal købes ny seng. Det betaler sig sjældent at gå efter det billigste, men det kan til gengæld godt betale sig at gå efter det bedste tilbud. Find derfor en rigtig god kvalitets boxmadras på tilbud i stedet for at købe noget basis lavpris junk.

Og køber du boxmadrassen online, så får du formentlig de priser, der er presset længst ned. Pas på med at gå i en møbelforretning og prøve senge. Finde du en, der virker blød og lækker, så er det fristende at vælge den. Men når kroppen bare synker i og derved ikke får noget støtte i 8 timer i streg, så kan du risikere rygproblemer.

Kilde: https://viewer.ipaper.io/r-web/senge/billig-boxmadras/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.