3/4 seng

Noget, som de færreste kan undvære at have i deres hjem, er en seng. Dette møbel er yderst nødvendigt at have, da der er der vi tilbringer en tredjedel af vores liv. Alligevel er der mange der synes at en seng kun er til besvær, og at den blot står og optager værdifuld plads, som kunne bruges på en bedre måde.

Det er derfor en rigtig god idé at anskaffe sig en 3/4 seng. Læs med her, og find ud af hvorfor denne type seng netop er så god at have i sit moderne hjem.

Få plads til andet med en trekvart seng

En af de største og vigtigste grunde til at det er så god en idé at have en trekvartseng er, at den optager et minimum af plads. Er man vant til at have en stor dobbeltseng, vil den halve meter mere gulvplads, som man får med en trekvartseng, have rigtig stor betydning.

En trekvartseng fylder nemlig en del mindre end en stor dobbeltseng, mens der stadig er plads til at to personer kan sove i den. Det er netop derfor at det er sådan en god idé at anskaffe sig en trekvartseng – specielt hvis man bor på meget lidt plads.

Det kan du gøre med den plads du får

Anskaffer du dig en 3/4, vil du automatisk få mere plads i dit soveværelse. Den plads en trekvartseng giver i forhold til en dobbeltseng skal derfor selvfølgelig udnyttes til fulde. Måske har du ikke lyst til at der skal være noget andet i stedet for. Det kan nemlig være rart med bare noget mere luft i dit soveværelse. Ja, lidt ekstra plads til at manøvrere rundt på skader ikke.

Har du dog meget lidt plads, kan det kun være en god idé at udnytte denne ekstra plads til at kunne have et funktionelt møbel mere i din lejlighed. Måske betyder denne ekstra plads at du kan få sat et skrivebord op, hvor du kan arbejde fra. Det kan også være at du har noget helt andet i tankerne.

Lige meget hvad skal du nok finde god mulighed for at udnytte den ekstra plads som du får ved at skifte din dobbeltseng ud med en seng i en størrelse mindre.

Pladsoptimér hele din bolig

At få en mindre seng vil uden tvivl give dig mere rum at bevæge dig rundt på i dit soveværelse. Men hvorfor stoppe der? Du kan sikkert allerede nu komme i tanke om andre møbler du kan formindske, og derved skabe mere plads i din lejlighed. Ja, der er mange møbler hvor du sagtens vil kunne klare dig med noget en tand mindre.

Ligesom at det kræver tilvænning at sove i en mindre seng, vil det nok føles lidt skørt i starten. Men efterhånden som du vænner dig til den mindre plads, vil det give god mening at vælge at have mere luft i hjemmet i stedet for store møbler. Du vil helt sikkert ikke fortryde at du har valgt en trekvartseng!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.